Breve fra cirkusdirektøren

Ingen vidste, hvorfor det kun var enlige handicappede mænd, som var slået ihjel i den nedlagte petroleumsfabrik. Hvorfor var der på græsk malet ”Du skal dø for dine synder” på flere af væggene, hvor ligene lå efterladte? Det lokale politi stod uden tydelige spor og måtte til sidst trække det ydmygende kort og bede hovedkontoret sende en specialist. Den tidligere forsidemodel, nu kriminalassistent, Pia Bang, blev sendt til den lille by.   
Nej, nej, nej, det kommer aldrig til at virke … Vi prøver igen … 
Undskyld, dette er ikke en krimi.   

Dette er historien om cirkusdirektør Rudolf Fiaskollinni. Fiaskollinni driver det berygtede cirkus af samme navn. Fiaskollinni lider af storhedsvanvid og en ualmindelig dårlig dømmekraft. Gang på gang træffer cirkusdirektøren tåbelige beslutninger, som han efterfølgende, via sine breve, prøver at vride sig ud af.   
Han tager dog én rigtig beslutning.           

Uddrag af bogen
Lad mig endnu en gang skære aftenens show ud i pap for tumperedaktøren: ”James Bond – Die the very hard way” hedder nummeret, og det inkluderer en frivillig. Sjovt nok var der ikke frivillige denne aften, så vi valgte at gå ud blandt publikum og trække en tilskuer ind i manegen. Dette var IKKE en del af programmet, men ren og skær nødvendigt, for ellers havde der ikke været noget show.               

Om forfatteren 
Lasse Toft (f. 1971) er gift og far til fire (med samme kvinde). Han er uddannet erhvervsøkonom. Medstifter af og direktør i en finansiel virksomhed i årene 1999 til 2015, hvor han fik en alvorlig skade og måtte et halvt år på hospitalet. Holder sig nu beskæftiget med at skrive bøger og være konsul for Samoa i Danmark. Lasse har en stor passion for italiensk mad, gamle engelske sportsvogne og for sin hustru, Annitta, som er verdens lækreste kvinde.
14,49  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages140
Publish date19 Feb 2024
Languagedan
ISBN print9788776086930