53 ture for gangbesværede – Bornholm

Vi er mange, som er dårligt gående, bruger rollator eller kører i kørestol. Vi kan ikke tage vandreskoene på og springe igennem sprækkedale, hoppe over åløb eller kravle på klipperne, men vi kan så meget andet!
Denne bog tilbyder 53 ture ud i den bornholmske natur på en let og tilgængelig måde. Ture til vandfald, møller, bauta-sten, helleristninger, templer, fyrtårne, stenbrud, søer og idylliske små havne – og det med specifikke oplysninger om parkering, afstande, terræn, handicaptoilet, samt naturligvis en beskrivelse af selve turens omgivelser og mål.
Jeg har selv prøvet alle turene af i min batteridrevne Eloflex kørestol, som er rimeligt terrængående. En el-scooter kan også klare en hel del, mens en ”håndskubbet” kørestol nu og da kan kræve lidt selskab af en hjælper, men det gør jeg opmærksom på ved de enkelte ture.
Bornholm har så meget at byde på. Både forår, sommer og efterår. Vinteren byder ofte på lidt snaskede stier, så den springer vi over. Derimod kommer jeg også med forslag til hvor, man kan nyde naturen – og bare være midt i stilheden. Det kan noget! Glem skridttæller og klokken og tag med på opdagelse. Både på gåben, på fire hjul eller – for den sags skyld – med barnevognen.
Få tips til 53 ture med planter, fugle og fortid. Mennesker, måne og øens mangfoldighed. Må du, kære læser, få de samme oplevelser som jeg.
Jeanne Cordua
29,78  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages160
Publish date11 Jun 2024
Languagedan
ISBN print9788787698399