Den lille zoolog Bog 3

En ægte dronning

Mød et dyr med en kæmpe hjerne.   

Læseren tager med den lille zoolog på rejse i hans have. Her møder de et dyr, og ud fra hints skal læseren gætte dyret. I denne bog er det en myre! Herefter følger sider med sjov viden om myren, illustreret med både tegninger og rigtige fotos. I et særligt versus-opslag stilles skarpt på myrens store hjerne. Sidst er der en sandt-eller-falsk quiz hvor barnets paratviden kan testes.   

”Den lille zoolog” indeholder tekstafsnit for den nye læser med lix, svarende til 0.-2. klasses niveau, samt tekstafsnit for den mere øvede læser.   

Gør læsetræningen hyggelig, sjov og lærerig – for både barn og voksen.   

”Jeg er vild med det hele og meget imponeret over materialet!” Kikki Sandau, Dansklærer i 0.-2. klasse   

[Om sandt-eller-falsk quiz] “Rigtig godt. Super godt tjek af læseforståelsen.” Dansk og musik i indskolingen, Udd. læsevejleder og dansklærer   

Om forfatteren Rie Skovgaard debuterede i 2019 med ”Bogen om alting, ingenting, Emil og dragen” der er en opfordring til voksne om at lave fælles fortællinger med børn. Rie har arbejdet 20 år i reklame og marketingbranchen, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med kreative processer og kommunikation. 
Rie er opvokset i Albertslund og i dag bosat i Smørum/Egedal med sin mand Mike og deres drenge. Ries yngste søn, Emil på 7 år, er inspiration til den lille zoolog. Og har deltaget med input og ideer til serien.
Edition1
Printed pages44
Publish date15 Nov 2019
Published byForlaget Aksel
Languagedan
ISBN print9788793814035