Listen to sample
Listen

Et barn er født – Bibelens julefortælling

Fortællingen om Jesus’ fødsel er et ægte juledrama. Her er engle, lange rejser, en folketælling, fattige hyrder, stjernetydere fra Østen og en ond konge, der jager mennesker på flugt. Juleevangeliet er blandt de bedst kendte passager fra Bibelen – men hvordan gik det hele egentlig til? Hvordan lyder Bibelens julefortælling? I ”Et barn er født” kan du høre fortællingen om Jesus’ fødsel i sin sammenhæng. En sammenhæng, der hverken starter i stalden eller ved kejser Augustus’ berømte befaling, men ved en stum præst og en graviditet omgærdet af mystik. Et ægte – og også det første – juledrama.

Tekstuddrag fra Bibelen: Lukasevangeliet kapitel 1 vers 5 – kapitel 2 vers 40 og Matthæusevangeliet kapitel 1 vers 18 – kapitel 2 vers 15.

Uddragene stammer fra ”Bibelen 2020”, Bibelen i nudansk oversættelse med flow og forståelse i fokus. ”Bibelen 2020” er oversat fra grundsprogene og præsenteres nu på lyd – udgivet med afsæt i de 66 bøger, der tilsammen udgør Bibelen. Foreløbig er Første Mosebog og Matthæusevangeliet udkommet. Find dem i lydbogsserien ”Bibelen 2020”.
1,61  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date15 Nov 2019
Languagedan
ISBN audio9788775239740