Bøn om tavshed

Buy printed book
 
13,28 USD
Tal ikke ondt …

Familien Plank flyttede fra Pennsylvania til Painters Mill sidste år for at slutte sig til det lille amishsamfund. De virkede som en ideel familie til at leve det enkle liv – indtil en kold oktobernat hvor samtlige syv familiemedlemmer findes dræbt på deres gård.Politichef Kate Burkholder og hendes lille politienhed har meget få spor at gå efter, intet motiv og ingen mistænkte. Eftersom Kate selv har en fortid i amishsamfundet, er hun ikke ubekendt med de hemmeligheder, som amishfolket holder over for deres naboer – og hinanden. Men denne forbrydelse er rædselsvækkende unormal.

Da Kate opdager en dagbog, som har tilhørt en af familiens teenagedøtre, er hun chokeret over at erfare, at pigen har holdt på nogle meget dystre hemmeligheder og måske har levet et uhyggeligt dobbeltliv. Hvem er den karismatiske fremmed, som stjal den unge amishpiges hjerte? 

I takt med at Kates vrede stiger, vokser også hendes beslutsomhed, når det gælder at finde morderen og lade retfærdigheden ske fyldest – selv hvis det betyder, at hun bringer sit eget liv i fare. 

Linda Castillo har en fortid som finansmanager. Hun bor i Texas med sin mand, og ud over sin forfatterkarriere har hun en passion for heste.Castillos krimier har ikke kun taget USA med storm; Castillo er en international bestsellerforfatter, udgivet i 30 lande. Bøn om tavshed er den anden bog på dansk i Castillos serie med politichef Kate Burkholder som hovedperson. 

Første bog i serien er Tvunget til tavshed.
_

”Endnu en nervepirrende krimi af forfatteren bag Tvunget til tavshed.” – People Magazine“Aldeles umulig at lægge fra sig.” – BookPage“'

Et gedigent værk, som vil appellere til fans af Karin Slaughter.” 
– Library Journal

Andre bøger af Linda Castillo på dansk: Tvunget til tavshed

Edition3
Printed pages416
Publish date2017-Oct-05
Published byHr. Ferdinand
Languagedan
Isbn print9788740044447
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook