Fem år senere.

Dannie Kohans liv er minutiøst planlagt, mens Bella, hendes bedste veninde, er hendes diametrale modsætning – vild, lunefuld og med en ukuelig tro på den eneste ene. Men Dannies altomfattende femårsplan bærer tilsyneladende frugt, da hun lander drømmejobbet og bliver forlovet på én og samme dag. Hun har altid været forberedt på alt – bare ikke på det, der sker, da hun falder i søvn samme nat.


Da hun vågner, befinder hun sig i en fremmed lejlighed, med en ny ring på fingeren og en mystisk mand ved sin side, og det står klart, at noget er helt galt: Kalenderen skriver ikke længere 15. december 2020, men derimod 15. december 2025. Dannie tilbringer kun én time i fremtiden, før hun ved midnatstid vender hjem igen – men det bliver en time, som bliver umulig at ryste af sig. Og Dannie har stadig det egentlige chok i vente, da hun fire år senere møder Bellas nye kæreste, som umiskendeligt ligner manden fra fremtidsvisionen.

Fem år senere er en bagvendt kærlighedshistorie og en moderne romanceklassiker, der udforsker venskab, tab og magi. Det er en fortælling om en kvinde, som ikke overlader noget til tilfældighederne, men som ender med selv at blive en brik i tilfældighedernes spil.
12,21  EUR
Buy printed book
 
Edition42
Printed pages294
Publish date19 Jan 2023
Languagedan
ISBN print9788775712281