Den lille guide til Minimalisme

Buy printed book
31,82 USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
24,95 USD
Minimalisme handler ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv.Fra én minimalist til en anden, formidler Jane Ibsen Piper kærligt og simpelt hendes tilgang til emnet og de nærliggende spørgsmål dertil. Hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig? 

Bogens tre dele:
I første del af bogen beskrives de psykiske grunde til, at vi holder fast i ting, længe efter at de har mistet værdi for os, og hvordan minimalisme kan hjælpe os til nemmere at give slip på det overflødige. 
I den Velskrevne bog kan du læse om hvordan minimalisme kan hjælpe dig til, at have mere tid og overskud i din hverdag. 

Anden del af bogen er mere praktisk, og der får du mulighed for at gennemgå dit hjem, fra kælder til loft, og (hvis du har mod på det) skille dig af med de ting, som ikke længere har værdi for dig. Jane kan hverken garantere hvide vægge, tomme flader eller zen-følelse 24/7 når du har gennemgået kapitlet, men hun lover, at du får et redskab til aktivt at tilvælge de ting i dit liv, som har værdi for netop dig. 

Sidste del af bogen beskriver temaer, hvor minimalisme også kan være et svar på et bedre og nemmere liv. 

Om forfatteren:
Jane driver Danmarks utvivlsomt største fællesskab om minimalisme. Ved siden af er hun en helt almindelig lønmodtager med familie og en hverdag der skal fungere. Hun har dog valgt at leve et simpelt liv med mere plads til det der er vigtigt for hende - familien. Derudover investerer hun halvdelen af sin løn hver måned. Jane deler alle sine hemmeligheder om det simple liv med dig i denne fine lille bog om minimalisme.
Edition1
Printed pages153
Publish date2019-Jan-02
Published byForlaget Penge
Languagedan
Isbn print9788797098165
Isbn epub9788740458190
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook