Der kom et brev

Audiobook
 
7,39 USD
José er en colombiansk flygtning. Han har boet på et asylcenter i Danmark, men er nu flyttet i sin egen lejlighed. Han har taget et avisjob, fordi han gerne vil ud og møde danskerne. Men en dag sker der noget.
José hører mærkelige lyde fra lejligheden nedenunder. Han går derned...

"Der kom et brev" er første del af en serie på fire bøger, der tilsammen hedder "Over grænser". Bøgerne følger den unge colombianske flygtning Josés nye tilværelse i det fremmede Danmark. De er skrevet med stigende sværhedsgrad, så de skal helst læses i den rigtige rækkefølge.

Værter: Julie Giese & Frederik Strand
Tilrettelæggelse, produktion og musik: Frederik Strand og MoxStory
Der er i podcasten anvendt citater fra:
Uropatruljen, Slumstormerne (1971) (Slumstormerne)
Det store stygge storkespringvand, Cæsar, (1965) (Trad./Thøger Olesen)
Balladen om Provoknud, Gasolin (1972) (Jönsson - Beckerlee - M. Mogensen) De fire bøger i "Over grænser" følger den unge colombianske flygtning Josés tilværelse i Danmark. De er skrevet med stigende sværhedsgrad, så de skal helst læses i rækkefølgen "Der kom et brev", "Min egen Lisbeth", "Et spørgsmål om ære" og "Det nye liv". Lise Høg er en dansk forfatter, underviser og læsepædagog. Hun har arbejdet med undervisning i dansk som fremmedsprog og har i den forbindelse skrevet flere bøger, der kan bruges i undervisning, og som hun ligeledes har indlæst som lydbøger.
Edition
Printed pages
Publish date2020-Nov-04
Languagedan
Isbn audio9788726316414
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook