Det vundne sekund – Om øjebliksfacilitering

Buy printed book
 
33,39  USD
Øjebliksfacilitering er at gribe øjeblikket og turde lade det stå … et øjeblik.

Som facilitator har du ansvaret for, at den faciliterede begivenhed flytter sig fremad som aftalt og planlagt. Men pludselig opstår der et ubestemmeligt øjeblik, og du vakler. Det er måske udløst af en kritisk bemærkning, et ubesvaret spørgsmål eller et stemningsskift i rummet. Et eller andet, der skal adresseres her og nu.

Du må suspendere det planlagte, og det er hverken bekvemt eller belejligt. Samtidig mærker du presset for at træffe et valg og handle nu. Formår du, lige dér, at vinde et sekund, er meget vundet: et mellemrum, en vejrtrækning, en kalibrering af kompasset.

I ender muligvis et helt andet sted, end du på forhånd havde udtænkt. Forhåbentlig et sted, der tjener situationen bedre. Og under alle omstændigheder kan øjeblikket ikke ignoreres. Du slipper med andre ord ikke for at gøre noget.

DET VUNDNE SEKUND giver en ny forståelse af faciliteringens væsen og facilitatorens rolle. Det er en bog til alle, der har med facilitering, mødeledelse og proceskonsultation at gøre: konsulenter, ledere, projektledere, koordinatorer, undervisere og andre fagprofessionelle.

Om forfatteren:
Klaus Bakdal er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitetscenter. Han er certificeret systemisk coach, forfatter og en erfaren ledelses- og proceskonsulent. 
Edition1
Printed pages164
Publish date05 Nov 2021
Languagedan
Isbn print9788771589528
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook