Read sample
Read

En fræk uge – novellesamling

Novellesamlingen ”En fræk uge” indeholder de første 7 erotiske noveller, som Mikkeline Vinter har udgivet eksklusivt hos Saxo Publish – så er der pirrende godnat-læsning til en hel uge.

Mikkeline Vinter skriver nuanceret, kvalitetsorienteret og litterært bearbejdet erotisk litteratur, der giver plads til fantasien og hvor indhold, handling og scener er inspireret af og delvist baseret på læsernes input og fantasier, i kombination med frække, spændende og virkelige oplevelser, som Mikkeline selv har haft.

Efter stor succes med introduktionsnovellen ”Bare én gang”, der gav en forsmag på de efterfølgende noveller ”Kameraleg”, "En festlig udfordring", "Frisøren”, "Biltur i natten", “Fra fantasi til virkelighed” og "Ungt kød" er det blevet tid til en opsamling i form af novellesamlingen ”En fræk uge”, der indeholder samtlige syv historier.

Er du parat til masser af frække oplevelser, historier, drømme, hede fantasier, humor, kærlighed, jalousi, fest og ballade uden filter, så dyk ned i Mikkelines frække og forunderlige verden – det vil du nyde, hvad enten du er kvinde eller mand, moden eller ung.

OBS! Denne erotiske novellesamling er udgivet i en ren tekstbaseret ePub-version, men findes også i en grafisk opsat PDF-version. Indholdet svarer til ca. 87 normale paperback-sider og er målrettet læsere på +18 år, eftersom der indgår beskrivelser og ord, der kan virke stødende.
4,33  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages
Publish date08 Feb 2017
Published bySaxo Publish
Languagedan
ISBN epub9788740454024