Eventyret om Grønneskov. Dragefuglene vender tilbage

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
58,80 DKK
"Da Mester Gammelugle holdt en pause, sad de fire venner helt stille. Den gamle ugles historie havde været både spændende og meget skræmmende, og hvad var det, Mester Gammelugle havde sagt?

Dragefugle? Og dragefugleryttere? Og Sortebjergene? Var det ikke bare noget fra de uhyggelige eventyr, de fik fortalt af deres forældre? Forfærdelige historier om bjergtrolde og grimlinger? Var det alt sammen virkelig sandt?"

Den farlige Bjergtrold har længe siddet fanget under Sortebjergene, men en dag kommer tre drillenisser forbi dens fængsel. Ved et uheld kommer nisserne til at åbne Bjergtroldens fængsel, så den meget farlige trold slipper ud. Det bliver starten på et farligt eventyr, som fuglene Flint og Langhale og de små falfepiger Tidsel og Sneklokke bliver rodet ind i.

"Dragefuglene vender tilbage" er første del i den spændende trilogi "Eventyret i Grønneskoven". Merete Flensted Laustsen (f. 1960) er en dansk forfatter og børnebibliotekar. Hun er oprindeligt uddannet musikbibliotekar fra Danmarks Biblioteksskole og har endvidere en master i børnelitteratur. Martine Noring er en dansk illustrator og designer, der er uddannet produktdesigner fra Danmarks Designskole. Sammen har Merete Flensted Laustsen og Martine Noring børnebogsforlaget Pursuit of Magic, hvor de sammen har udgivet bogen "Dragefuglene vender tilbage", som er første del af trilogien "Eventyret i Grønneskoven".
Udgave
Trykt sideantal88 Sider
Udgivelsesdato26 aug. 2021
Sprogdan
Isbn epub9788726740196
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog