Geminiforbandelsen (1)

Audiobook
 
14,94 USD
Rasmus er en nørdet og splejset dreng, som aldrig rigtig har haft nogen venner. Det ændrer sig den dag, hvor den seje Xander flytter til byen og begynder i Rasmus’ klasse. De to falder hurtigt i snak, og Rasmus oplever pludselig, hvordan det føles at have en rigtig ven.
Men samtidig begynder der at ske nogle meget mystiske ting. Et gigantisk kattelignende monster begynder at følge efter de to drenge, og en nat, da drengene er på lejrtur, går monsteret til angreb på dem ude i en skov.
Drengen flygter, men under flugten er det, som om de bliver suget igennem tid og sted, og pludselig befinder de sig i en helt anden verden.
Det bliver starten på et hæsblæsende actioneventyr fuld af magi, monstre, hemmeligheder og farer. "Geminiforbandelsen" er første bind i en spændende og sjov fantasytrilogi, der henvender sig til børn i 8-12-årsalderen. Kim Ace Nielsen (f. 1983) er sanger og skuespiller. Han blev uddannet fra musicalakademiet i Fredericia som 22-årig og har siden spillet med i et utal af musicals på flere forskellige teatre. Han debuterer som forfatter med børnebogen "Geminiforbandelsen".
Edition
Printed pages
Publish date09 Apr 2021
Languagedan
Isbn audio9788726856873
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook