Heksene

Buy printed book
 
31,67  USD
Roald Dahls dystermuntre mesterværk, Heksene, er nu endelig tilgængelig som grafisk roman.  Kvinden bag er den Eisner-prisvindende kunstner Pénélope Bagieu, der også har skabt Cobolts Skamløs-serie. 

Hekse findes, og de er meget, meget farlige. De går i almindeligt tøj, har almindelige jobs og de bor i helt almindelige byer verden over - og så er der intet, de foragter mere end børn. Så meget at de har planer om at forvandle alle Englands børn om til mus. 

Heksenes otte-årige hovedperson og hans norske bedstemor er måske de eneste i verden, der kan forhindre den grusomme plan. 

De fleste kender historien og det hæsblæsende forløb på et kurhotel i Sydengland. Men at se det i billeder er en anden ting. Pénélope Bagieu fortæller om betydningen af få lov til at genskabe Dahls værk: 

»Der var nogle specifikke scener, som jeg ikke kunne vente med at tegne, især dem, der havde skræmt mig, da jeg selv var otte år. Heksene er som skabt til at blive omdannet til en grafisk roman; den har alle ingredienserne til det: skøre actionscener, forfærdelige skurke og farverige figurer.«
Edition1
Printed pages304
Publish date09 Dec 2021
Published byCobolt
Languagedan
Isbn print9788770859042
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook