Hjemmefra

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
7,39 USD
"Jeg havde aldrig for alvor tænkt på at flytte før den aften, de låste døren, fordi jeg kom for sent hjem, og jeg tænkte faktisk heller ikke på det lige med det samme. Jeg stod bare der i mørket og ruskede i håndtaget og bandede og gloede dumt, indtil det gik op for mig, at jeg ikke kunne komme ind.
Hva’ fanden lignede det at lukke mig ude fra mit eget hjem!
Jeg kan huske, jeg støttede mig til muren og følte, at stenene på en eller anden måde gled væk under min hånd, og at jeg med rynket pande forsøgte at bringe lidt orden i det kaos af vrede og sprut, der var inde i hovedet på mig.
Kors, hvor var jeg fuld!"

Det er to år siden, 16-årige Christian flyttede med sin familie fra lejligheden på Nørrebro til et hus i Ballerup. Forældrene er glade for at være kommet ud, hvor der er frisk luft, mere plads og egen græsplæne, men Christian kan ikke falde til. Han savner sit mangfoldige barndomskvarter og storbyens hurtige rytme. I Ballerup sker der ikke så meget, og alle ligner hinanden. Derfor beslutter Christian sig for at flytte hjemmefra, men kan det overhovedet lade sig gøre, når han stadig går i skole? Inge Krog (1932-2009) var en dansk forfatter og oversætter. Hun skrev digte, noveller, romaner og avisartikler, der blandt andet blev udgivet i Familie Journalen og Hjemmet. Hendes bøger henvender sig både til børn, unge og voksne, og de beskæftiger sig ofte med alment gyldige og vægtige emner som ligestilling, venskab, skilsmisse og misbrug. I 1975 modtog hun Kulturministeriets årlige børnebogspris for bogen "Hjemmefra".
Edition
Printed pages98 Sider
Publish date2019-Dec-05
Languagedan
Isbn epub9788726256406
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook