Listen to sample
Listen

Juleblues i Snowdonia: 1

Holly har forladt sit liv i Liverpool i et forsøg på at lægge dramaet fra sin gamle arbejdsplads bag sig og glemme de venner, der vendte hende ryggen, da hun havde mest brug for dem. Hun skaber sig et nyt liv i sin elskede farmors gamle hytte i Snowdonia i Wales. Holly regner med at holde sig for sig selv, præcis som hendes farmor havde gjort før hende, for hvis der er noget, tiden i Liverpool har lært hende, så er det, at hun ikke kan stole på nogen.

Chloe begynder at føle sig indespærret i sin smukke lejlighed i det fashionable Chelsea, i Londons hjerte. Hvor hun end går hen, er der fotografer i hælene på hende, og de stiller spørgsmål, som hun ikke vil besvare. Hun drømmer om at forlade det kaotiske London og begynde på en frisk et sted, hvor ingen genkender hende. En dag sætter hun sig ind i en taxi, giver chaufføren 1000 pund og beder ham køre sig til en lille by i Wales. Jo længere væk fra London hun kommer, desto lettere føler hun sig.

Ethan vågner i en sygehusseng uden at kunne huske, hvem han er, eller hvorfor han er der. Politiet påstår, at han har forårsaget sin bedste vens død, men Ethan nægter at tro det. Han kommer ikke til at kende sandheden, før hans hukommelse vender tilbage, og han flygter fra sin studieby Cambridge i et forsøg på at få klarhed i sine tanker.

Det nærmer sig snart jul, og det walisiske landskab dækkes af sne. Julestemningen begynder at fylde de gammeldags huse i byerne. Her sammenflettes Hollys, Chloes og Ethans skæbner, når de sammen forsøger at overvinde de rædsler og sorger, som forfølger dem i livet.

Dette er første del af "Juleblues i Snowdonia".
Lilly Emme er en svensk forfatter, som i lang tid har boet i England. Hun er mester i at skrive feelgood-romaner med stor indlevelse, og læserne elsker hendes bøger.
7,48  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date21 Dec 2021
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN audio9788726923193