Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Juleblues i Snowdonia: 2

Ethan ankommer til Snowdonia og konfronteres med sin families forventninger. Gamle minder begynder at vælde op i ham, og han tænker tilbage på, hvordan hans far krævede, at han skulle gøre karriere og en dag overtage familiens gods. At Ethan er blevet optaget i Cambridges bedste mandskor var ingenting værd for hans familie. For at undgå sin familie lejer Ethan en lille hytte og finder hurtigt på en historie om, at han er forfatter og har brug for at skrive i fred.

Holly har overtaget byens gamle pub og gør sit bedste for at få lokalerne i orden. Da hun er på vej til at hente en leverance til sin nye pub, kører hun ind i en cyklist, som slingrer afsted i den nyfaldne sne. Til sin forbløffelse ser hun, at det er filmstjernen Chloe, som for nylig er flyttet til den lille by. Efter det mildest talt uventede møde begiver de sig ind til byen sammen. Snart tvinges Holly dog til at afsløre sine dystre hemmeligheder for den nyfundne veninde, da en uvelkommen gæst fra hendes fortid dukker op for at skræmme hende.

Dette er anden del af "Juleblues i Snowdonia".
Lilly Emme er en svensk forfatter, som i lang tid har boet i England. Hun er mester i at skrive feelgood-romaner med stor indlevelse, og læserne elsker hendes bøger.
4,43  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages30 Sider
Publish date18 Nov 2021
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726922813
ISBN audio9788726923186