Kvinden i floden – 1. Bind

Buy printed book
 
33,38  USD
En norsk student bliver bortført i Edinburgh og et døgn senere fundet stærkt skadet og bevidstløs i floden. Hun er niece til den norske politiefterforsker Harinder Singh, der rejser til Skotland for at bistå familien.  
Bortførelsen ser ud til at have forbindelse til likvideringen af en stikker i Oslo et halvt år tidligere. Harinders kollega Rachel Hauge kommer på kollisionskurs med to berygtede nattelivskonger, der styrer en stor del af narkotrafikken i Oslo.  
Turen til Edinburgh bliver en konfrontation med Harinders egen familiehistorie, og både gamle som nye relationer er i fare for at ende fatalt. 

"Næss har skabt en original efterforsker i et ellers tætbefolket krimipersongalleri. Og så kan han designe og styre et førsteklasses plot. En meget tilfredsstillende dansk debut." Jyllands-Posten, 5 stjerner

”En mørk og intelligent krimi-noir med gode karakterer og Oslo-skildringer, der giver associationer til Nesbø. En mørk fryd at læse.” VG 

Sven Petter Næss modtog Rivertonprisen for Bedste Norske Krimi for KVINDEN I FLODEN. Juryen skrev om bogen: “Næss skriver sig ind i toppen af norsk kriminallitteratur.”
Edition1
Printed pages344
Publish date17 Mar 2022
Published byModtryk
Languagedan
ISBN print9788770075671
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook