Trofast indtil døden

En august morgen findes den femogtyveårige fodboldlandsholdsspiller Henrik Borg død i sengen i sit sommerhus uden for Ystad. Alt peger i retning af et naturligt dødsfald, men en detalje forvirrer politiet: På Henrik Borgs bryst, under hans foldede hænder, ligger en blå rose. I samme uge, men et helt andet sted i Sverige, sker yderligere to dødsfald under lignende omstændigheder: en syvogfyrreårig pilot i Kiruna og en ung kvindelig danser i Göteborg.

Rigspolitiets gerningsmandsprofilgruppe, GMP, tilkaldes, og psykiater Nathalie Svensson afbryder sit semester for at tage del i arbejdet. Hendes kollega, kriminalinspektør Johan Axberg, er i begyndelsen mere tilbageholdende – han har nok at se til i sit privatliv. Men et telefonopkald får ham alligevel til at slutte sig til gruppen. En intensiv jagt på en uforudsigelig seriemorder tager sin begyndelse. Hvordan blev mordene begået? Hvad er motivet? Og frem for alt: Hvornår slår han – eller hun – til igen?

Trofast indtil døden er fjerde bind i serien om psykiater og profiler Nathalie Svensson og kriminalinspektør Johan Axberg.
22,54  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date27 Jun 2022
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772386973