Personlig indflydelse – Hvordan man flytter mennesker, produkter og holdninger

Buy printed book
 
25,43 USD
Få mere indflydelse og trumf din vilje igennem ved hjælp af denne bog. Forfatteren viser, hvordan den mest effektive vej til indflydelse går gennem personlige relationer. Kontekst trumfer dermed substans. Men hvordan udøver du din indflydelse på en etisk forsvarlig måde, der plejer relationen frem for at destruere den?  
  •  Hvordan får du din medarbejder til at følge strategien?  
  • Hvordan får du din kunde til at købe? 
  • Hvordan får du din kollega til at sige ja?   
  • Hvordan får du din teenager til at rydde op på sit værelse? 
  • Og hvordan vinder du diskussionen, debatten eller opgaven? 
Personlig indflydelse samler de seneste 40 års forskning på området og kombinerer det med studier af professionelle sælgere, forhandlere og politikere, der opererer i krydsfeltet mellem interesser, argumenter og påvirkning. Resultatet er 63 konkrete strategier til at øge din personlige indflydelse.

Undervejs kommer du på en hæsblæsende rejse som nødhjælpsarbejder i Afrika, morder i en sporvogn og chokoladespisende forsøgsperson, mens du vil være flankeret af bl.a. Benjamin Franklin, Darth Vader, Emma Gad, Franklin D. Roosevelt, geparden fra ZOO og ikke mindst din bedste ven.

Morten Sehested Münster er cand.mag. i retorik og tidligere partner i Kommunikationsbureauet BRO Kommunikation. I dag driver han eget konsulentfirma med fokus på adfærdsdesign og adfærdspsykologi. Morten er også forfatter til bestselleren Jytte fra marketing er desværre gået for i dag.
Edition1
Printed pages189
Publish date12 Apr 2013
Published byFrydenlund
Languagedan
Isbn print9788771181463
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook