Hjælp! Min søn er blevet veganer

Buy printed book
 
23,57 USD
“Hej, mor, jeg glæder mig til at komme at spise i aften. Husk nu, at jeg kun spiser vegansk, så intet kød, mælk eller æg.”   
Du står nu helt febrilsk i supermarkedet og forsøger at google dig frem til, hvor længe grønne asparges skal koge, før de smager af kød, og hvilket del af Asien Tofu ligger i.   
Kender du situationen? — så tag det helt roligt. Hjælp! Min søn er blevet veganer er til dig.   
Bogen indeholder nemme og lækre veganske hverdagsopskrifter og er tænkt som hjælp og inspiration for dem, som er nye i det veganske køkken.   
Der er forslag til hovedretter, frokostretter, salater, tilbehør, kage og desserter, som kan matches og kombineres, også med ikke-veganske retter. Kunsten er, at det ikke skal være et enten-eller, men at alle vores retter kan kombineres med det, den øvrige familie spiser.   
Man behøver ikke være veganer for at spise vegansk – lækre retter kan friste alle!   

Om forfatteren
Annette Søby har udgivet flere kogebøger gennem årene. De færreste bøger har Annette udgivet alene – da det oftest er i samarbejdet med andre, at energien opstår. Så de fleste bøger har været familieprojekter. Denne bog er ingen undtagelse, da den er lavet sammen med hendes datter Ida-Marie og sønnen Magnus. Magnus, som er årsag til bogen, har lavet grafikken. Derudover har Annettes søster Benedicte og niece Hannah bedraget med mange opskrifter.
Edition1
Printed pages204
Publish date21 May 2021
Languagedan
Isbn print9788772378312
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook