Relation og fortælling

Inden for psykologien er der sket en opblomstring i interessen for, hvilken implikationer tilknytningsteorien har for behandlingsarbejde med voksne. Relevansen af denne viden rækker dog langt ud over det snævert psykologfaglige. Behovet for tilknytning er et livslangt fænomen. Når voksne mennesker oplever sygdom, ulykker, overgreb, psykiske vanskeligheder eller tab, motiverer tilknytningsbehovet personen til at søge hjælp og støtte. Den faktiske henvendelse om hjælp vil dog være påvirket af personens tidligere erfaringer med omsorgspersoners støtte og pålidelighed.
 I denne bog gennemgås teori og forskning om tilknytningsmønstre hos voksne med henblik på at give professionelle hjælpere og behandlere indblik i, hvordan forskellige tilknytningsmønstre kommer til udtryk og påvirker daglig behandlingspraksis. 
Bogen henvender til studerende på universitetsuddannelser i psykologi, på de mellemlange social- og sundhedsuddannelser og på diplomuddannelser inden for psykologi og psykiatri. Bogen henvender sig desuden til praktikere inden for social- og sundhedsområdet, herunder psykoterapeuter, psykologer og psykiatere.
34,35  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages245
Publish date23 Apr 2012
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759314906