Niemals Vergessen

Vergangenheitsbewältigung 1945 bis heute

Hvorfor bliver den tyske fortid ved med at spøge i litteraturen og i samfundsdebatten? Kan man – og skal man overhovedet – komme overens med fortiden?

Niemals vergessen – Vergangenheitsbewältigung 1945 bis heute sætter bearbejdningen af nationalsocialismen, DDR-tiden, nynazisme og erindringen af fortiden under ny lup ved at inddrage en række kilder fra 1945 til i dag bl.a med prosa- og skønlitterære tekster samt fotos. Vægten er lagt på nyere materiale.

De elevaktiverende opgaver i Niemals vergessen er forståelsesorienterede og sigter mod anvendelse af et kommunikativt sprog i en meningsfuld kontekst. Bogen indeholder mange forskellige typer af opgaver, der tager højde for niveauforskelle og forskellige elevtyper og læringsstile.

Udgivelsen henvender sig til tysk B-niveau, A-niveau og AT-forløb, og indeholder danske introduktioner til de enkelte kapitler.

2. udgave er blevet udvidet med endnu flere opgaver rettet mod de nye lærerplaners (august 2017) fokus på digital-, global-, innovativ- og karriere- kompetencer samt et kapitel om kildekritik.  
44,28  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages0
Publish date30 Jan 2018
Published bySystime
Languagedan
ISBN print9788761692504