Et forhold til Fjenden - Oplevelsescenter Nyvang

Audiobook
 
1,37  USD
Anden Verdenskrig var fuld af rædsler, og i dag er det nemt at se sort og hvidt på fortiden - at dele alle op i gode og onde. Hør om tiden, hvor fjenden ikke bare var afskyvækkende på afstand, men pludselig var helt tæt på. Hvordan forholdt man sig, når tyskeren pludselig var ens nabo, kollega, gode ven ... måske endda dén, man havde forelsket sig i?

Medvirkende:
Historiker Dan Charly Christensen
Formidlingschef i Oplevelsescenter Nyvang Benjamin Lamberth
Hannelore Marianne Olsen
Merethe

Vært og tilrettelæggelse:
Sarah Sander Laugesen

Ophav og støtte:
Denne udsendelse er produceret med støtte fra Augustinus Fonden, Beckett-Fonden og Slots- og Kulturstyrelsen.
Idé og udførelse i samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Oplevelsescenter Nyvang og Observatoriet i Brorfelde.
Det vrimler med spændende fortællinger på de danske kulturinstitutioner. Hør om hvad et tyggegummi, insekters øjne, 260 stjålne malerier, en bunke breve og en dansk sporvognsrenser i Berlin har til fælles. For de er alle brikker i et puslespil, som fortæller vores fælles fortid. Historiker og vært Sarah Sander Laugesen fra Museum Vestsjælland dykker ned i 5 kulturinstitutioners kernehistorier. Hør udsendelserne: -\tVi jager Lola – med Museum Lolland-Falster -\tEt liv pr. post – med Frederiksbergmuseerne -\tSe mørket – med Observatoriet i Brorfelde -\tEt forhold til Fjenden – med Oplevelsescenter Nyvang -\tDet store kunsttyveri – med Museum Vestsjælland Sarah Sander Laugesen har læst historie ved Københavns Universitet. Hun arbejder til dagligt som tilrettelægger og museumsformidler på Museum Vestsjælland.
Edition
Printed pages
Publish date09 May 2022
Languagedan
ISBN audio9788728421802
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook