SCORESBY SUND

SCORESBY SUND er den fjerde bog i serien: ”På opdagelse i Nordøstgrønland / Discovering North-East Greenland”. 

I denne bog får vi for første gang nogensinde et sammenhængende fotografisk billede af Scoresby Sund-området og den sydlige grænse af den fantastiske nationalpark i Nordøstgrønland. Scoresby Sund-regionen mellem 70 og 72 grader nord på Grønlands østkyst byder på noget af den mest imponerende natur i hele Grønland. Ja, og så er Scoresby Sund faktisk verdens længste fjord, næsten 350 km lang. 

SCORESBY SUND giver i billeder og ord et bredt indtryk af Scoresby Sund-regionen og dens historie. Bogen er flot indbundet og spækket med mere end 250 pragtfulde fotos. Teksterne er på parallelt dansk/engelsk. Bogserien er for enhver, der besøger Nordøstgrønland. Den er også til alle, der ikke har mulighed for selv at komme derop; men som alligevel ønsker at få kendskab til den enestående nordøstgrønlandske natur og områdets unikke historie. 

Peter Schmidt Mikkelsen er tidligere medlem af den navnkundige militære slædepatrulje Sirius, direktør for Nordøstgrønlandsk Kompagni Nanok og forfatter til en række bøger om Grønland. Han har berejst Nordøstgrønland talrige gange gennem mere end 40 år.  I 2021 blev han valgt som den første ikke-britiske formand for den engelske Arctic Club.

(Description in English available at: https://www.xsirius.dk/en).
37,39  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages172
Publish date01 Jun 2023
Published byXsirius Books
Languagedan
ISBN print9788797221624