Tilbage på sporet

Mine lyriske jeg-personer har været på besøg de mærkeligste steder, og iagttagelser er siden komprimerede, til tider karikerede, til tider tilsat en ironisk eller humoristisk tone. Min ambition er ubeskedent, at lyrikken når ud over ungdommens åbenhed og forbereder os inden næste dom, alderdommen. To ”domme”, hvorimellem livet skal rummes og leves med så få fordomme som muligt.   Ubeskeden således, at mit håb er, at Tilbage på sporet også kan ende i den side af sengen, hvor herren i huset ligger. Verden er, tror jeg, på vej mod et bedre sted og større bevidsthed i løbet af de næste 2-300 år. Undervejs er tempoet, hvor overskrifter skifter med turbo så hurtigt, at håbet er, vi giver os tid til refleksion undervejs over, hvor vi kom fra, søger indsigt i, hvor vi skal hen, og kan grine undervejs. Tilbage på sporet, hvor har man været? Er det godt at komme tilbage, og hvor fører sporet hen? Det bestemmer læseren.    
Så, kære læser, jeg har lukket mine ”børn” ud af buret. Mit ejerskab og forældrepligter svinder ind nu, hvor de nu skal leve deres eget liv i din tolkning.

Uddrag af bogen 
Der er ingen grund til at bære nag 
men jeg har grunde nok og trætte arme 
du satte mig af i et sving, ved en afgrund
jeg læner mig ud men gribes kun af harme 
   
De mål vi havde sat 
den kurs der var lagt 
rev tæppet væk under mine fødder 
da du sagde, det sidste ord var sagt   

Det siges man ikke skal bære nag
jeg har båret rundt på lidt af hvert 
Jeg har noter nok til en retssag
men du udeblev fra dommedag         

Om forfatteren 
Carsten Vilches har baggrund som socialrådgiver, coach, healer, fys., massør, sorg /krise, nabokonfliktmediator. Han har arbejdet inden for psykiatri, flygtninge og indvandrere. Beboerrådgiver i sociale boligområder. Sagsbehandler, personlig og økonomisk værge. jobkonsulent. Projektarbejde, bestyrelsesarbejde, nævning. Internt TV, nærradio.
12,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages9
Publish date15 Feb 2023
Languagedan
ISBN print9788775759880