Du har magten

skabelsen af et fokuseret og resilient mindset

Evnen til at skabe mental trivsel kan du erhverve dig, præcis som du tilegner dig en hvilken som helst anden kompetence. Det er ikke nødvendigt at grave i fortiden for at være positivt nærværende i nutiden og få succes i fremtiden. DU HAR MAGTEN giver dig opskriften på, hvordan du én gang for alle kan lære at navigere i dit indre liv på en måde, så du – til alle tider og i alle situationer – selvstændigt kan skabe trivsel, fokus og præstationsevne.

Det unikke ved bogen er mindset-træningens opbygning og den måde, du bliver ledt igennem en forøgelse af din bevidsthed om dig selv og om dine tankers indflydelse for dine følelser og handlinger. Gennem processen bliver du tilbudt viden og redskaber, som gør det muligt for dig at skabe et fokuseret og resilient mindset, som både nu og på lang sigt vil gavne dig i dit private og professionelle liv.

I DU HAR MAGTEN finder du også en virksomhedsdel, der går stik imod den strøm, som florerer i mange virksomheder og kommuner i dag. Bogens budskab er nemlig, at virksomheder ikke kan være ansvarlige for deres medarbejders mentale trivsel, men at de kan støtte dem i at være det. Det kan de gøre gennem kompetenceudvikling samt ved strategisk at sørge for, at virksomhedens mennesker får de bedste vilkår for at kunne skabe succes og trivsel for dem selv og for virksomheden.

Det er synergien mellem virksomhedens visioner og virksomhedens mennesker, der skal styrkes for at skabe fokus og resilience hos begge parter – og præcis hvordan det kan gøres, giver DU HAR MAGTEN et konkret bud på.
32,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages311
Publish date28 Mar 2023
Published byForlaget Co:Act
Languagedan
ISBN print9788797444009