About the author

Walter Isaacson (born May 20, 1952) is an American historian, journalist, and writer. He is the University Professor of History at Tulane University. He has been the President and CEO of the Aspen Institute, a nonpartisan educational and policy studies organization based in Washington, D.C., chairman and CEO of CNN and Managing Editor of Time. He has written biographies of Leonardo da Vinci, Steve Jobs, Benjamin Franklin, Albert Einstein, and Henry Kissinger.

Steve Jobs

Baseret på mere end fyrre interviews med Steve Jobs selv og en lang række samtaler med familie, venner, modstandere, konkurrenter og kolleger har Walter Isaacson skrevet et hudløst og nuanceret portræt af Steve Jobs' intense og ekstraordinære liv. 

Biografien giver indblik i det enestående og solide brand, som Jobs har skabt omkring Apple – og ikke mindst sig selv. Walter Isaacson går bag om brandet og skriver ærligt om Steve Jobs’ smittende kreativitet og engagement, men også om hvordan han kæmpede med perfektionisme og et overdrevent behov for kontrol.

Det er en fortælling, som både er til inspiration og advarsel, når Walter Isaacson også forholder sig til de omkostninger, det har haft for Steve Jobs at revolutionere tech-industrien med hans kompromisløse tilgang og innovative designs. 


Walter Isaacson (f. 1952) er professor i historie, journalist samt forfatter og er især kendt for at være en af vor tids største biografister med fokus på at portrættere visionære og innovative personligheder, der har sat deres præg på verden. Walter Isaacson står bl.a. bag den fulde biografi om Albert Einstein (2007) og senest den længeventede biografi om Elon Musk (2023).
18,78  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages628
Publish date12 Sep 2023
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743405283