Lars Rohde

Økonomen der forandrede Danmark

Manden der råbte op om vores boliglån, pension og kronen. Han har måske udtænkt dit boliglån, sikret din ATP-pension og forhindret, at dine kroner blev mindre værd. Hvad tænker en af de mest indflydelsesrige mænd i den danske finanssektor, en vigtig samfundsaktør og -debattør som har præget tankegangen i erhvervslivets bestyrelser, på Christiansborg og internationalt. Hvad har det betydet, at den bredspektrede nationaløkonom med et innovativt ingeniør-gen har kunnet forudse og beskrive risici, som har sparet en stor del af befolkningen for økonomiske tab? 
Tidligere nationalbankdirektør Lars Rohde har et klart blik for samfundets og især finansverdenens skævheder. Han strammer op og former, når han har magten til det. Det har han gjort på Aarhus Universitet, i Realkredit Danmark, i ATP og i Nationalbanken. 

Nogle vil sige, at Lars Rohde har et mørkt, professionelt livssyn. At han er en af finansverdenens sortseer. At han er en kritisk kontrollør af økonomi-Danmark, og at politikere og finansmænd havde sovet bedre uden ham. Men hvordan er manden bag, og hvordan har hans liv formet sig? 
29,69  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages200
Publish date30 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788794349345