Det de skulle have lært os i 6. klasse

De 4 hjørnesten til personligt lederskab

• Vil du gerne tage mange flere rigtige beslutninger, som bringer dig tættere på dine mål? 
• Vil du lære at forstå dig selv og andre bedre? 
• Vil du folde dit potentiale fuldt ud?

De bedste performere har én ting til fælles – deres mindset. Men selv om vi ved, at den rette tankegang og indstilling er vejen til succes, bliver vi kun skolet i faglighed. Heldigvis er det aldrig for sent at blive udstyret med de rigtige værktøjer og strategier til at opnå det, som er vigtigst for dig.

Det skulle de have lært os i 6. klasse får du et logisk og brugbart rammeværktøj til at lede dig selv, tage bedre beslutninger og forstå dig selv og andre på en ny måde. De fire bærende elementer – mindset, performance, indre styrke og adfærd – danner fundamentet og gør dig i stand til at opnå mere, brænde meget mere for det, du gør, og sørger for, at du har det sjovere undervejs. Uanset hvem du er, hvor du er, og hvad du ønsker i livet.

Ud over bogens indføring i rammeværktøjet, de mange gode råd og inspirerende indsigter fra forfatterens eget liv deler en lang række erhvervsledere fra den virkelige verden deres erfaringer. Mød bl.a. Astrid Jørgensen fra Politiken, Mads Friis fra McDonald’s og Henrik Bunge fra Bjørn Borg, der alle hudløst ærligt fortæller om at finde vej til det stærke personlige lederskab, og hvordan det har drevet dem til den succes, de har opnået.
28,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages260
Publish date07 Sep 2023
Published bybyMichaelHansen
Languagedan
ISBN print9788797460504