Derfor er din sårbarhed din største styrke

En guide til at åbne for din femininitet

Træd ind i en transformerende rejse mod din indre feminine essens i psykolog Mette Holms bog om femininitet. 

Når du følger Mettes ærlige fortællinger og guidede træninger, vil du opdage en helt ny grad af storslåethed i dig selv, som du måske aldrig troede mulig. Du vil lære at navigere mellem din feminine og maskuline energi og finde balancen, der skaber indre harmoni. 

Du vil opdage, hvordan din sårbarhed åbner døre til dybere forbindelser og ægte tryghed. Lad Mette vise dig vejen til at lade følelserne danse frit og skabe mere liv i alle aspekter af din tilværelse. 

Denne bog er din invitation til at omfavne din feminine energi og træde ind i din fulde styrke. Bliv den kraftfulde kvinde, du er bestemt til at være. 

Er du klar til at tage skridtet og lade transformationen begynde? 

“Din sårbarhed er din største styrke. Din følsomhed er nøglen til mere liv. Stop med at mute dine følelser – hvis følelserne ikke kan danse, kan du heller ikke.” 

Om forfatteren 
Mette Holm er psykolog, forfatter og foredrags- holder. Mette kombinerer egne erfaringer med sin dybe faglige interesse for at udvikle de potentialer, vi som mennesker allerede besidder, men skjuler i et misforstået forsøg på at passe på os selv. Tidligere har Mette udgivet en stribe bøger, senest ELSK (2023). Mette er klummeskribent og optræder i diverse magasiner og som parterapeut på morgen-tv. Sideløbende kører hun skyggevejlederuddannelsen samt onlineuniverserne Mettes Univers og OPuniverset og sender hver dag et selvkærligt boost til over 80.000 følgere. Læs mere på www.mettesunivers.dk.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages188
Publish date14 Sep 2023
Published byMuusmann Forlag
Languagedan
ISBN print9788794441353