Bag dobbeltlåste døre

Bag dobbeltlåste døre er en stærk og bevægende skildring af Mathildes indlæggelse på en lukket psykiatrisk afdeling. Den giver et personligt og ærligt indblik i livet under en tvangsindlæggelse, med alt lige fra de mørkeste og mest opgivende stunder til de gode øjeblikke. Bogen indeholder uddrag fra Mathildes journal og giver dermed et unikt billede af, hvordan et liv bag de dobbeltlåste døre kan være. I et dagbogsformat følger vi Mathildes historie og udvikling fra den dag, hun bliver indlagt, til hun udskrives. Under indlæggelsen oplever Mathilde både tvang, selvdestruktive tanker og handlinger, fuldstændig håbløshed og opgivenhed, men hun finder også viljen til at kæmpe videre.         

Uddrag af bogen
Jeg var forpint, ville ud, og jeg havde bare brug for at slutte det hele. Slukke for tanker, følelser, fornemmelser, idéer og forvirringer. Jeg blev fanget i et kaos, jeg ikke kunne se mig ud af, hvilket endte med, at jeg gik fuldstændig i affekt og fik beroligende medicin på tvang. Jeg havde brug for at blive lukket ud, så jeg kunne komme væk fra det hele. Selvom jeg havde sagt nej til beroligende medicin flere gange, endte det alligevel med, at der skulle fire personaler til at holde mig nede i sengen, imens en femte person gav mig medicin som indsprøjtning.          

Om forfatteren 
Mathilde Mejlhede (f. 1994) studerer til socialrådgiver og bruger sin fritid som frivillig samarit ved Røde Kors. Mathilde vægter kvalitetstid med sine nærmeste højt og bruger gerne tid med sine søskende. Bag dobbeltlåste døre er Mathildes debut.
25,29  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages430
Publish date17 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788776085186