Regn med Fessor 4

Regn med Fessor 4 er et træningshæfte til matematik. Hæftets opbygning lægger op til, at dine elever oplever en jævn progression og en høj grad af variation i deres selvstændige arbejde med matematik.

I Regn med Fessor 4 bliver dine elever hjulpet godt i gang med opgaverne med tydelige eksempler og overskuelige instruktioner.

Til hæftet hører faglige videoer, der understøtter elevens arbejde med regnestrategier og begreber. Kig efter QR-koderne i hæftet, og brug videoerne som udgangspunkt for en fælles samtale i klassen, eller lad eleverne se videoerne efterhånden, som de løser opgaverne.

Du kan anvende Regn med Fessor 4 på forskellige måder i din undervisning. Dine elever kan arbejde selvstændigt med opgaverne i hæftet i deres eget tempo, eller de kan arbejde med specifikke dele af hæftet i forlængelse af din øvrige undervisning.

Har skolen abonnement på matematikfessor.alinea.dk, kan dine elever nemt træne videre. Scan QR-koden her på siden for at komme direkte til Supertræneren.

Regn med Fessor 4 giver adgang til regnmedfessor.alinea.dk, hvor facitliste, tavlebog til visning i klassen og faglige videoer findes.

5,23  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages72
Publish date10 Jun 2024
Published byAlinea
Languagedan
ISBN print9788723572721