Permasund mad til din kloge krop

Audiobook
 
7,39 USD
Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gennem vaner, tanker og kost, har alle indflydelse på dit helbred og din livskvalitet. Men din krop er faktisk kodet til at helbrede sig selv, hvis du giver den mulighed for det.
"Permasund mad" tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer på mulighederne for at opnå en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg. I selve ordet permasund ligger et ønske om at skabe en vedvarende og bæredygtig sundhed for både krop og sind.
Med denne bog kan du lære at mestre de udfordringer, livet byder på, i stedet for at være offer for dem.
Bogen byder på en introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen. Den giver også en kort introduktion til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TMC), kraniosakral-terapi og akupunktur. Derudover indeholder den en mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordøjelsens organer samt en lang række forslag til diæter. Cecilie Lemke er uddannet kraniosakral-terapeut, fysiurgisk massør og akupunktør og har studeret traditionel kinesisk medicin (TMC) siden 2012. Hun er selvlært billeddannelsesterapeut og har lavet selvstudier i kvantefysik, epigenetik, biodynamisk landbrug og permasundhed. Cecilie har været behandler siden 2001 og er RAB-godkendt (registreret alternativ behandler).
Edition
Printed pages
Publish date2021-Mar-15
Languagedan
Isbn audio9788726860979
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook