Listen to sample
Listen

Prins Philip - Dronningens mand

Selvom Philip bliver født som prins af Grækenland og Danmark, ligger det langt fra i kortene, at han en dag skal blive gift med dronningen af et imperium. Philips familie er omgærdet af skandaler og forfald, og hans opvækst er ensom og tumultarisk. Han finder sin vej i livet hos militæret, men allerede da Philip er 30 år gammel, dør hans svigerfar, kong Georg VI. Med ét må den stolte militærmand indse, at han fra nu af må leve i skyggen af sin hustru. Som dronningens mand.

 

I DRONNINGENS SKYGGE fortæller i nedslag om prins Philips 99-årige liv. Lyt også til de øvrige episoder om blandt andre dronning Elizabeth II, prinssesse Diana og prins Harry og Meghan Markle.

 

DEN ENGELSKE KONGEFAMILIE: skandaler, hemmeligheder, rigdom, pligter og ulykkelig kærlighed. Alt sammen ord, som du måske forbinder med det engelske kongehus. I denne serie skal vi på en rejse gennem de sidste hundrede år, hvor vi skal tilbringe tid med hele den berømte og berygtede royale familie. Serien er baseret på virkelige begivenheder fra huset Windsors historie og omsat til filmiske scener. 

 

Serien er skrevet og produceret direkte til lyd af RAKKERPAK PRODUCTIONS for Gyldendal Stereo. 

7,15  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date02 Jun 2022
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN audio9788702366235