Mine mænd

Tjenestepigen Brynhild emigrerer i slutningen af 1800-tallet fra Norge til USA, gifter sig og bliver til Bella Sørensen, gifter sig igen og bliver til Belle Gunness fra La Porte, Indiana. Efter sin død bliver hun kendt som Amerikas første kvindelige seriemorder. 

Dette er historien om en ødelagt kvinde der altid længes. Om at rejse til verdens ende, om skuffelser og afgrunde, om ikke at miste sig selv, om hvem der må leve og hvem der må dø: De der elsker med hele deres væsen, vil aldrig overleve kærligheden. 

Mine mænd er en litterær fantasi frit inspireret af faktiske hændelser. 

”Ingen skriver som Victoria Kielland: som en Virginia Woolf, der har forlæst sig på teenagemagasiner, på jagt efter et sprog for kærlighedens afgrunde.” – Klassekampen

Victoria Kielland (f. 1985) er en norsk forfatter. Hun debuterede i 2013 med novellesamlingen I lyngen. Hendes gennembrudsroman, Mine mænd, udkommer i 13 lande og blev ved udgivelsen i Norge nomineret til flere litterære priser. For sit forfatterskab blev hun i 2021 tildelt Stig Sæterbakkens Mindelegat og siden Doblougprisen 2022 – Det Svenske Akademis prestigefulde pris til fremme af norsk og svensk skønlitteratur.
20,46  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages200
Publish date26 Aug 2022
Published byGads Forlag
Languagedan
ISBN print9788712068839