Lukket hjerterum - Nordenvinden 3

Da Oleanna på sin vej mod Schaftnes falder over en døende pige, bliver hendes verden vendt på hovedet. Den unge kvinde er blevet brutalt overfaldet, og Oleanna står alene med hende indtil en bekendt stemme bryder stilheden. I skyggen af tragedien oplever Oleanna nye sider af Alexander, hvilket får hende til at tvivle på sine følelser. 

Samtidig spidser konflikten med svigermoderen til, og Oleanna trækkes ind i net af mistanke, håb og forbudt kærlighed. Hvem kan hun stole på, når alle omkring hende synes at have noget at skjule? 

 Andetsteds i sognet forbereder Louise sig til sit forestående bryllup og indvielsen af den nye kirke i Hol. Men mens alle omkring hende fejrer og ser frem til ceremonien, plages Louise af tvivl og frygt. Hvad indebærer ægteskabet med Alstad? Og hvilke mørke hemmeligheder gemmer han på? 

’Lukket hjerterum’ er tredje del i Kaja Nylunds ’Nordenvinden’-serie, en medrivende slægtssaga fyldt med kærlighed, intriger og mod i 1800-tallets smukke, men barske Nordnorge. Serien er en uimodståelig blanding af historisk drama og romantik, der fra første bind har fanget både læsere og lyttere i Norge.
14,41  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages272
Publish date12 Dec 2023
Languagedan
ISBN print9788794478724