Den hemmelige arv

England 1939. Piloten Skye Penrose bliver involveret i den britiske krigstjeneste  og krydser sine spor, da hun møder sin søster, den uudgrundelige,  fjendtlige Liberty, og barndomsvennen Nicholas Crawford, der er forlovet med en gådefuld fransk kvinde ved navn Margaux Jourdan. 

Paris 1947. Designeren Christian Dior afslører sin første ekstravagante  kollektion for en måbende verden, der stadig er traumatiseret af  krig og sorg. Parfumen Miss Dior får navn efter hans søster, Catherine, der arbejdede for den franske modstandsbevægelse. 

Cornwall 2012. Mange år senere finder den australske modekonservator Kat Jourdan  ved et tilfælde et klædeskab fyldt med uvurderlige Dior-kjoler i sin mormors hus i England, og hun tvinges til at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sin højtelskede mormor. 

Den hemmelige arv er baseret på virkelige beretninger fra kvindelige  piloter og spioner, der måtte kæmpe en dobbelt kamp i 2. Verdenskrig for at yde en indsats i en mandsdomineret verden.
14,82  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages476
Publish date15 Dec 2022
Published byAlpha Forlag
Languagedan
ISBN print9788772391816