Små ændringer, stor forandring! Familieliv med dit viljestærke barn

Familieliv med dit viljestærke barn

Bogen tager udgangspunkt i hele familien og giver en grundforståelse for, at de eneste, der kan vide, hvad der er rigtigt for jer, er jer selv. 
Familielivet skal være et frirum og et sted, hvor I har lov til at eksperimentere med, hvad der fungerer for jer.

På sociale medier, i artikler, tv-programmer og blandt venner, bekendte og familie er der holdninger til, hvordan du skal være som forælder. Derfor har det aldrig været så vigtigt som nu, at I tager familien hjem og skaber en familie og rammer, som passer til jer. 

Når man tager en anden vej end den, de fleste andre tager, følger tvivlen ofte med. Men med bogen i hånden bliver du skarp på, hvilke værdier, som er vigtige for jeres familie med et viljestærkt barn. På den måde får I skabt jeres egen unikke GPS, som I kan navigere efter. 

Bogen lærer jer at gøre familielivet mere simpelt, I bliver klædt på til at kunne håndtere konflikter, vrede børn, uenige voksne og ikke mindst til at kunne lytte til jeres egen stemme. 

Med små ændringer kan I skabe stor forandring. Det kan nemlig både være simpelt og ukompliceret at skabe forandring i familielivet.

Smilla Lynggaard har tidligere udgivet Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! og Dit viljestærke barn – Mere ro, færre konflikter! Smilla er uddannet pædagog med videreuddannelse i blandt andet konflikter og den svære samtale og har siden 2010 arbejdet som familierådgiver med speciale i viljestærke børn.
32,96  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages168
Publish date15 Dec 2022
Published bySmilla Lynggaard
Languagedan
ISBN print9788799957231