Din store lort!

En bog til forældre, lærere og pædagoger om børns grimme sprog, og hvad man kan gøre ved det

Hvorfor taler børn grimt? Hvordan skal vi voksne forstå det? Og hvad kan vi gøre ved det?

Børns grimme sprog skaber konflikter og sætter følelserne i kog – hos både børn og voksne. Grimt sprog gør andre kede af det, vrede, frustrererede og forargede. Gode grin er der også plads til – heldigvis!

DIN STORE LORT! gør op med den traditionelle tilgang, hvor grimt sprog udløser skæld ud, straf og sanktioner. Den giver viden om og perspektiver på, hvorfor børn taler grimt, hvordan vi voksne kan forstå det, og hvad vi kan gøre. For der er altid en grund til, at børn taler grimt – og de voksne kan altid gøre noget.

Bogen viser, hvordan de voksne kan bidrage til at lære børnene at kommunikere på en bedre måde og styrke deres sociale færdigheder, så der bliver mindre grimt sprog i hverdagen.

Med bogens konkrete øvelser og ideer kan de voksne finde nye veje og løsninger, der hjælper børnene til at bruge sproget på en god måde, som styrker relationerne og giver færre konflikter. Der er også inspiration at hente i bogens mange cases fra børnehaven, skolen, familien, hjemmelivet og fritiden.

DIN STORE LORT er BOGEN om grimt sprog til forældre, pædagoger, lærere, andre voksne og professionelle, der arbejder med børn fra 4 år og opefter.

Om forfatteren:
Heidi Honig Spring er lærer, master i specialpædagogik og uddannet i systemisk ledelse og konsultation. Hun har mange års erfaringer med at undervise, vejlede og samarbejde med børn, forældre og professionelle om bl.a. grimt sprog. 
30,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages280
Publish date09 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788771855258