Lyngby som det var engang og nu

Bogen indeholder 2 × 150 før & nu-billeder med en forklarende, informativ tekst om stedet, bygningen eller personer, som har haft en betydning for udviklingen i Det Grønne Område. I bogen findes et sted- og navneregister, som nemt guider dig til et sted eller en person, du søger.

Udvælgelsen af lokaliteter har taget udgangspunkt i før-billeder, som er fundet i private og offentlige arkiver. Hvor det har kunnet lade sig gøre, har vi taget et nu-billede og krydret det med stedets historie, som i de fleste tilfælde nok vil overraske læseren.

Alle Lyngby-Taarbæk Kommunes 8 bydele er repræsenteret. Vi håber, at historier og billeder vil give dig ny viden om steder, som de så ud engang.

Teksterne er i al væsentlighed skrevet af lokalhistoriker Niels-Kristian Petersen, og langt de fleste nye fotos er taget af Henning Andersen, der redigerer Facebookgruppen „Kongens Lyngby, som det var engang“.

Bogen er udgivet i et samarbejde med Historisk-topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune og Facebookgruppen Kongens Lyngby som det var engang.

26,17  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages356
Publish date03 Jan 2023
Published byGreens Forlag
Languagedan
ISBN print9788792588500