Spot på gennembrud

Sæt spor. Spot på gennembrud fordyber eleverne sig i temaet gennembrud. Eleverne undersøger og bearbejder forskellige tekster fra de to litteraturhistoriske perioder Det moderne gennembrud og Det folkelige gennembrud samt tekster fra deres egen levetid.

I bogen møder eleverne ældre og nyere tekster og kunstværker. De skal læse og arbejde med romanuddrag, noveller, kortprosa, lyrik og kunstbilleder. Tilgangene og vejene ind i teksterne er varierede, og igennem bogen skal eleverne både læse, undersøge og arbejde kreativt.

Centralt i bogens kapitler står arbejdet med perspektivering, og både den tematiske og den litterære perspektivering er i spil i alle kapitler. Hvert kapitel tager afsæt i en fælles tematisk overskrift og to ældre tekster, som perspektiveres til nyere tekster. I bogens sidste kapitel guides eleverne gennem arbejdet med temaet gennembrud til den mundtlige og skriftlige prøve.

Sæt spor-serien er målrettet 7.-10. klasse og lægger vægt på danskfagets kerneområder: skriftlighed, læsning, analysearbejde og de afsluttende prøver.
34,22  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages120
Publish date02 May 2022
Languagedan
ISBN print9788772112367