Kærlighed i teorien

Romantisk komedie om en professor, der kender alt til fysikkens love om tiltrækning – i teorien. Ny bog af forfatteren bag BookTok-fænomenet Hypotesen om kærlighed. 

Elsie er teoretiker. Hun kender alt til fysikkens love om tiltrækning og har helt afskrevet det med kærlighed, som teoretisk set er dømt til at fejle. Men hun havde ikke forudset, hvad der ville ske i mødet med Jack Smith … 

Jack er den koldhjertede (og irriterende lækre) professor i eksperimentalfysisk, som underminerede alle teoretikeres ry og ødelagde Elsies mentors karriere – og som nu står mellem hende og drømmejobbet. 

Elsie forbereder sig på sammenstødet, klar til at erklære akademisk krig, da hendes teorier falder til jorden, og hun for første gang må forholde sig til sine følelser.

Kærlighed i teorien er en romantisk komedie om fake dating, forskning og forviklinger. 

Ali Hazelwood er oprindeligt fra Italien, men har boet i både Tyskland og Japan, før hun flyttede til USA for at tage sin ph.d. Hun er professor i neurovidenskab og har udgivet bunkevis af manuskripter – som indtil for nyligt var videnskabelige artikler om hjerneforskning, helt uden fake dating!
14,82  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages430
Publish date13 Jun 2023
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743406334