Indtil July

Dyrlæge og motorcykelentusiast, July Mayson, kan ikke forklare sin intense tiltrækning til Wes Silver. Han er ærligt talt noget af en bad boy, der tilsyneladende bruger det meste af sin tid enten på værkstedet eller i bikerklubbens hovedkvarter. July ved godt, at det kan være farligt at være sammen med Wes, men hun ved også at hun ikke kan modstå ham ... og det skal hun fortælle sin overbeskyttende far, Asher Mayson. 

Wes Silver er ikke på jagt efter kærlighed, men det ændrer sig, første gang han møder July Mayson. Hun giver ham bogstaveligt talt et elektrisk stød, og Wes falder fuldstændig for den selvstændige og uafhængige Julys charme. Dan han opdager at July er rodet ind i alvorlige problemer, bliver han mere og mere besluttet på at beskytte hende. 

Indtil July er første bind i serien Indtil hende, der sammen med serien Indtil ham udgør fortsættelsen af Aurora Rose Reynolds' succesfulde Indtil-serie om November, Trevor, Lilly og Nico.
I de to nye serier følger vi nogle af de døtre og sønner, der kom ud af de legendariske kærlighedsmøder mellem November & Asher, Trevor & Liz, Lilly & Cash og Nico & Sophie. 

Advarsel: Bogen indeholder sexscener og en stærk alfa-han!
48,82  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages242
Publish date13 Jul 2023
Published byPalatium Books ApS
Languagedan
ISBN print9788772310763