Mød mig ved søen

Fern Brookbanks har spildt alt for stor en del af sit voksne liv på at tænke på Will Baxter. I begyndelsen af tyverne tilbragte hun fireogtyve timer i selskab med den irriterende lækre og idealistiske kunstner – et tilfældigt møde, der udviklede sig til et daglangt eventyr i byen Toronto. Timingen var ikke god, men samhørigheden mellem dem var ubestridelig: De delte hver eneste hemmelighed, hver eneste fantasi og indgik en pagt om at mødes igen et år senere. Fern dukkede op. Will gjorde ikke.

Som toogtrediveårig er Ferns liv slet ikke, som hun engang forventede, at det ville være. I stedet for at bo i byen er Fern hjemme igen, hvor hun leder sin mors resort ved søbredden– noget, hun svor, hun aldrig ville. Resortet er i dårlig stand, hendes ekskæreste er direktør, og Fern aner ikke, hvor hun skal begynde.

Hun har brug for en plan – en livline. Til hendes store overraskelse kommer denne livline i form af Will, som ankommer ni år for sent slæbende på en kuffert og med et tilbud om at hjælpe ...
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages328
Publish date16 Nov 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740696370