Listen to sample
Listen

Det sorte får

Abigail Wendover er en velbegavet og smuk ung kvinde, der vælter sig i beundrere, som hun imidlertid ikke interesserer sig synderligt meget for. Helt anderledes står det til med Abigails unge niece Fanny, der naiv og uskyldig, som hun er, forelsker sig i lykkejægeren Stacy Calverleigh, som ikke har nogen skrupler med at udnytte den unge pige.

Abigail forsøger at overbevise Fanny om, at Stacy ikke er den, hun tror, men den unge pige vil ikke tro hende. Da Stacys onkel Miles Calverleigh ankommer til byen, håber Abigail, at hun har fundet en, der vil hjælpe med at forhindre Stacys forsøg på at udnytte Fanny, men hun opdager hurtigt, at Miles ikke er som alle de andre. Det er ikke for ingenting, at han bliver kaldt familiens sorte får, og alligevel kan han vække følelser hos Abigail, som ingen mænd ellers har kunnet nå – både af den gode, den dårlige og den skræmmende slags!

"Det sorte får" tager os med tilbage til Jane Austens univers af intriger, kærlighed og spændinger i Regency-periodens England. Georgette Heyer (1902-1974) var en britisk forfatter, der er mest kendt for sine Jane Austen-inspirerede historiske romancer og sine thrillere. Hun udgav i en årrække både en romantisk roman og en thriller om året og var en aktiv forfatter indtil sin død i 1974, hvor 48 af hendes værker stadig var i produktion.
9,56  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date22 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728027851