Listen to sample
Listen

Fine fornemmelser

Annis Wychwood har ingen planer om at gifte sig med nogen af de mange mænd, der bejler til hende, og hun er heller ikke interesseret i selv at lede efter en mand. Hendes uafhængighed og frihed betyder alt for hende, hvilket det langt fra er alle i starten af 1800-tallets England, der forstår.

Da den unge rigmandsdatter Lucilla stikker af hjemmefra og beder Annis om hjælp, bliver der vendt op og ned på hendes liv. Én ting er nemlig at være venner med den charmerende, rebelske pige, én anden ting er at skulle bide skeer med hende værge, mr. Oliver Carleton. Ikke nok med at han er det mest ubehøvlede menneske, Annis nogensinde har mødt, så er han også den første mand, der nogensinde har fanget hendes opmærksomhed ...

Georgette Heyers historiske roman "Fine fornemmelser" fra 1972 tager os med tilbage til Jane Austens univers af intriger, kærlighed og spændinger i Regency-periodens England. Georgette Heyer (1902-1974) var en britisk forfatter, der er mest kendt for sine Jane Austen-inspirerede historiske romancer og sine thrillere. Hun udgav i en årrække både en romantisk roman og en thriller om året og var en aktiv forfatter indtil sin død i 1974, hvor 48 af hendes værker stadig var i produktion.
8,89  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date18 May 2022
Languagedan
ISBN audio9788728132456