Forretning for fremtiden – Sampak, bog og e-bog

Buy printed book
 
29,70 USD
FORRETNING FOR FREMTIDEN - SUCCES MED VERDENSMÅLENE handler om, hvordan små og mellemstore virksomheder (SMV’er) kan få bæredygtighed til at blive en del af kerneforretningen og samtidig - eller netop derfor - drive forretning for fremtiden.

FORRETNING FOR FREMTIDEN er skrevet på baggrund af de erfaringer, som en række virksomheder har fået ved at arbejde konkret med Verdensmålene, og som alle virksomheder kan lade sig inspirere af. Særligt i en tid med en verdensomspændende krise, hvor private virksomheder må og skal være med til at sikre en mere bæredygtig fremtid.

FORRETNING FOR FREMTIDEN præsenterer syv kernekompetencer, som er udledt af erfaringer fra to projektforløb under Industriens Fond: Fra Filantropi til Forretning (Dansk Industri) og SDG Accelerator for SMV’er (UNDP). Flere end 50 virksomheder arbejdede i programmerne med at bruge bæredygtighed som løftestang for øget indtjening gennem produkt- og serviceinnovation, strategiudvikling, omkostningsreduktion, medarbejderengagement, styrkede forretningsmodeller og fokus på nye markeder. Kernekompetencerne spillede en essentiel rolle i disse tiltags tilblivelse og udførelse. Erfaringerne kan give dig og din virksomhed værktøjerne til at opnå kommerciel succes med Verdensmålene.

Dette SBN dækker bog + voucher til e-bog
Edition1
Printed pages267
Publish date2020-Dec-15
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
Isbn print9788759338643
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook