Klimakoblingen - klimaudfordringen i virksomhedsperspektiv

Bog 2

Bog 2 – Klimakoblingen – klimaudfordringen i et virksomhedsperspektiv

Påvirkningerne på klimaet skyldes andet end vores fossile energi og løses ikke alene med en omlægning til vedvarende energi. Virksomhederne kæmper med at opgøre deres klimapåvirkninger i hele værdikæden, og hvis virksomhederne skal lykkes, så kræver det en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed og grøn omstilling.

Klimakoblingen – klimaudfordringen i et virksomhedsperspektiv giver en forståelse af, hvad der skaber klimaforandringer, og hvordan den grønne omstilling kobler til en klimaneutral omstilling. Mange af de tiltag, virksomhederne bør implementere, hvis de vil arbejde seriøst med klimaneutralitet, er ofte også en god forretning. Ikke kun forbrugerne, men også EU og Danmark har høje klimaambitioner, og virksomhederne rammes af lovgivning de næste 10 år. Klimakoblingen – klimaudfordringen i et virksomhedsperspektiv indeholder værktøjer til, hvordan virksomhederne konkret kan arbejde med virksomhedernes klimaaftryk, opgørelse af deres klimapåvirkning og prioritering af indsatserne, så de bliver neutrale i hele værdikæden og bidrager til en grøn omstilling.

Klimakoblingen er anden bog i en serie om grøn omstilling, der udgives samlet. Bøgerne er skrevet til virksomhedsledere og alle, der gerne vil forstå sammenhængen mellem klimaudfordringerne, Cirkulær Økonomi og verdensmålene i et virksomhedsperspektiv. Bøgerne skaber en grundlæggende forståelse for de komplekse problemer, som bæredygtighed og grøn omstilling dækker over, og er en vejledning, til hvordan virksomhederne kommer i gang.
21,47  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages98
Publish date04 Nov 2021
Published byForlaget Quare
Languagedan
ISBN print9788797331217