Listen to sample
Listen

Marquitomanen

En lystløgners bekendelser

Under redigeringen af Lafontaines fabulerende genfortælling af Marquisens eventyrlige liv har det oftest stillede spørgsmål fra min side været: – Jamen er det her rigtigt?

Sandt eller falsk er jeg ikke blevet meget klogere på, og jeg kan som læser til andre læsere anbefale bare at tage det hele for pålydende – eller det modsatte. Eventuel sætte sig tilrette på en kanonkugle og trække sig op ved hårrødderne.

Virkeligheden er et teater, hvor livet spiller alle rollerne og i sidste ende er det måske hverken rigtigt eller forkert, men bare tilværelse…

 

Bjørn Ignatius Øckenholt, Redaktør m.m.

 

Marcel de Sade er blevet kaldt flamboyant, en stilfuld bedrager og Danmarks første celebrity. Selv kaldte han sig Marquis - psykiateren kaldte ham mytoman- det må blive til en Marquitoman. Han har levet et liv på kanten, hvor han har betaget og behaget med sine fantasifulde historier. Men har nu, hvor livets efterår går mod vinter, følt trang til at noget af sandheden kommer frem. Derfor har han bedt Jean-Lorentz Lafontaine skrive The true story om ham.

54,26  USD
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date20 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788799932771