Med fødderne skrøbeligt plantet

rejs dig efter skilsmissen

Jeg sidder ved middagsbordet med mine tre børn, og stemningen er trykket. Ingen tør rigtigt tale om det emne, som alle tænker på. Min nylige skilsmisse. Jeg prøver at holde humøret oppe, smiler og snakker. Vi skal have en god aften. Jeg kigger på min søn, og lige i det øjeblik lægger han sin gaffel på præcis samme måde, som hans far altid har gjort, og det hele vender sig i mig. Tanken farer gennem hovedet på mig: Shit, jeg kan jo ikke finde ud af at være sammen med mine egne børn. (uddrag fra bogen) 

En hjertevarm bog om pludselig at stå alene midt i livet, når man ikke selv har valgt det, men må lære at leve med det. 

Christina Nørby Ibsen blev ramt af sit livs krise, da hun efter 30 års ægteskab blev skilt fra sin mand, fordi han havde et forhold til en anden kvinde. Hendes mand var en offentligt kendt person, og hele Danmark fulgte med, da hendes verden braste sammen.  

Hvad gjorde hun, da livet pludselig tog en drejning? Da alt det, hun kendte og troede på, blev taget fra hende – og hun ikke anede, hvad hun skulle stille op? Med et glimt i øjet trækker Ibsen på sine erfaringer, sorger og glæder. Hun bruger humor og ironi, når hun skal redde sig selv – og andre i samme situation – op til overfladen. 

Med fødderne skrøbeligt plantet er Christina Nørby Ibsens modige rejse – på både de gode og dårlige dage – ud på den anden side af sin skilsmisse. 

Christina Nørby Ibsen var gift i 30 år og har 3 voksne børn med sin tidligere ægtemand. Hun arbejder som sygeplejerske og står bag podcast-hittet For altid forandret om sin egen og andres livskrise.  

Med fødderne skrøbeligt plantet er skrevet i samarbejde med Marie-Louise Truelsen, journalist på ALT for damerne. 
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date28 Oct 2022
Published byGrønningen 1
Languagedan
ISBN print9788773391365